przyjęcia okolicznościowe

Zestaw podstawowy:

Przystawka: rozetki indycze z sosem leśnym lub Mille-feuilles z grillowanych warzyw i oscypka z dressingiem balsamicznym

Zupa: bulion wolowy z kołdunami lub zupa minestrone z makaronem

Danie główne: filet z kurczaka faszerowany julienne warzywnym i feta w sosie kurkowym ,puree ziemniaczane ,zestaw surówek: marchew z bakaliami  seler z bakaliami, z kapusty pekińskiej  lub Szynka pieczona w sosie własnym z kopytkami i zestawem surówek

Deser: rolada owocowa z owocami i bita śmietana lub gruszka w czerwonym winie z lodami waniliowymi

I danie: schab ze śliwką z kluskami śląskimi i sałatka z czerwonej kapusty i gruszek lub pulpeciki cielęce w sosie koperkowym

I danie: schab ze śliwką z kluskami śląskimi i sałatka z czerwonej kapusty i gruszek lub pulpeciki cielęce w sosie koperkowym

II danie: barszcz czerwony z pasztecikiem lub żurek kasztelański
Zimna płyta: półmiski wędlin i mięs pieczonych, dekorowane zakąskami zimnymi, deska serów rożnych z winogronem i orzechami półmisek pasztetów staropolskich z konfiturami domowymi, półmiski śledziowe: śledź w śmietanie ,śledź po cygańsku pęta swojskich kiełbas tymbaliki drobiowe jaja faszerowane w sosie tatarskim sosy zimne :czosnkowy, cumberland, aioli pieczywo różneSałatki: grecka gyros z kurczakiem
Ciasta: Ciasta oraz ciasteczka Kosze owocowe

ZESTAW 2:
Zestaw podstawowy:

Przystawka: sałatka z kurczakiem w sosie curry lub Camembert pieczony z żurawiną i mixem sałat Zupa: :krem z brokuł z migdałami i grzankami lub Krem pomidorowy z pesto bazyliowym
Danie główne: schab po jeżowsku ,ziemniaki pieczone ,zestaw surówek :marchew z brzoskwinia, seler z bakaliami ,buraczki z chrzanem lub Roladki wieprzowe po rycersku z puree ziemniaczanym i zestawem surówek
Deser: panna cotta z malinamilub deser cappuccino z sosem waniliowym

Dodatkowo:
Dania ciepłe:

I danie: – indyk w rozmarynie z warzywami gotowanymi i grzankami czosnkowymilub devolay z kurczaka z frytkami i surówką colesławII danie: bogracz myśliwski lub gulasz węgierski
Zimna Płyta: półmiski wędlin i mięs pieczonych dekorowane zakąskami zimnymi deska serów rożnych z winogronem i orzechami półmisek pasztetów staropolskich z konfiturami domowymi półmiski śledziowe: śledź w śmietanie ,śledź po cygańsku, peta swojskich kiełbas tymbaliki drobiowe jaja faszerowane w sosie tatarskim szparagi z szynka pod auszpikiem sosy zimne :czosnkowy, cumberland, aioli pieczywo różne

Sałatki: bawarska z wędzonym indykiem i ananasem książęca z pieczonym mięsem Ciasta : Ciasta oraz ciasteczka Kosze owocowe

ZESTAW 3:
Zestaw podstawowy:

Przystawka: róże łososiowe z dipem koperkowymlub terrina z indyka z brusznicą i marynowanymi opieńkami

Zupa: krem grzybowy z groszkiem ptysiowym lub duet kremu z cukinii i pomidorów pelatti

Danie główne : cielęcina w demi-glace winnym, puree dyniowym, sałatka hawajskalub łosoś w sosie holenderskim ze szpinakiem i tabule cytrynowym

Deser: torcik z białej czekolady i malibulub tiramisu


Dodatkowo:
Dania ciepłe:

I polędwiczka w sosie musztardowym z ziemniaczkami vegesy i pomidorami po prowansalsku

II ciepłe danie: bouef strogonoff

Zimna Płyta: półmiski wędlin i mięs pieczonych dekorowane zakąskami zimnymi deska serów rożnych z winogronem i orzechami półmisek pasztetów staropolskich z konfiturami domowymi półmiski śledziowe: śledź w śmietanie ,śledź po cygańsku peta swojskich kiełbas tymbaliki drobiowe jaja faszerowane w sosie tatarskim galantyna z kurczaka szparagi z szynka pod auszpikiem Łosoś w sosie orientalnym sosy zimne :czosnkowy, cumberland, aioli pieczywo różne

Sałatki: grecka capresse z wędzonym indykiem i ananasem

Ciasta: Ciasta oraz ciasteczka Kosze owocowe 

Dodatkowe pakiety napojów:
Pakiet nr 1:Soki owocowe, napoje gazowane [coca-cola , fanta, sprite, tonic]
Pakiet nr 2:Soki owocowe, napoje gazowane [coca-cola , fanta, sprite, tonic], wino czerwone i białe
Pakiet nr 3:Soki owocowe, napoje gazowane [coca-cola , fanta, sprite, tonic], wódka Żubrówka biała
Pakiet nr 4:Soki owocowe, napoje gazowane [coca-cola , fanta, sprite, tonic],wódka Bols
Pakiet nr 5:Soki owocowe, napoje gazowane [coca-cola , fanta, sprite, tonic], wódka Bols, wino białe lub czerwone , piwo Okocim