menu dla grup

 

Pomidorowa z makaronem
Kotlet schabowy, ziemniaki pure, kapusta zasmażana
Ciasto marchewkowe z lukrem

Krupnik
Kurczak w sosie pomarańczowo-ziołowym ,ziemniaki pieczone, colesław
Sernik po krakowsku
 
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
Indyk pieczony w sosie jarzynowym, ziemniaki z wody,  Surówka z kapusty pekińskiej i pora
Piernik z polewa czekoladowa

 

Rosół z kury z makaronem
Szynka pieczona w sosie własnym, kopytka, kapusta czerwona z gruszkami
Rolada lodowa z owocami
 
Ogórkowa z ryżem,  Minestrone z makaronem
Eskalopki z indyka w sosie czosnkowym, ziemniaki vegesy, sałatka wiosenna
Mus cappucino w sosie waniliowym

 

Żurek staropolski z jajkiem
Kotlet Gordon blue ,ziemniaki pieczone, fasolka szparagowa z bekonem
Strudel jabłkowy z karmelem

 

Krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
Kurczak faszerowany julienne warzywnym i fetą z żurawiną, ryż jaśminowy, brokuły
Panna cotta z malinami
 
Krem z brokuł i świeżej bazylii z makaronem
Wołowina po burgundzku, kasza gryczana, ogórek kiszony z czerwoną cebulką
Torcik z białej czekolady i malibu
 
Rolada drobiowa w sosie leśnym
Polędwiczki z bryndzą i pomidorami suszonymi, puree truflowe, duet fasolki szparagowej
Naleśniki czekoladowe z serkiem pomarańczowym
 
Millefoglie z warzyw grillowanych i oscypka
Kurczak w sosie truflowym, risotto, szpinak
Semifreddo pomarańczowe
 
Teryna z łososia z dresingiem buraczkowym i wasabi
Rolada z indyka z borowikami i brusznica, gratin ziemniaczany, sałatka hawajska
Mus czekoladowy w sosie pistacjowym
 
Sałatka z kurczakiem, pomarańcza, serem pleśniowym i orzechami
Confid z kaczki  w sosie pomarańczowo- bakaliowym,
Bataty pieczone z rozmarynem
Tiramisu